Mijn favorieten

Onze medewerkers

Rietbroek Makelaardij

Melina Rietbroek
Melina Rietbroek
Register Makelaar Taxateur RMT/RT
0610936480
Mijn werk is eigenlijk ook een beetje mijn hobby... Saai? Juist niet! Als NVM-makelaar in Roelofarendsveen en omstreken neem ik de buitendienst voor mijn rekening; taxeren en bezichtigen! Direct na mijn hbo-opleiding makelaardij en economie ben ik in 2001 bij een gerenommeerd kantoor als makelaar aan de slag gegaan en in 2008 ben ik beëdigd als makelaar-taxateur. Mijn specialisaties zijn zowel woningmakelaardij als makelaar in bedrijfsonroerendgoed. Wat mij ertoe gedreven heeft om mijn eigen NVM-makelaarskantoor op te richten? De passie om mensen te adviseren en de ondernemersgeest.
Sonja van Klink
Office medewerker
071-3310453
In 3 woorden: behulpzaam, georganiseerd en betrouwbaar. Je kunt me omschrijven als een administratieve duizendpoot. Ik zorg voor een vlotte administratieve afhandeling van alle diensten en een correct en zorgvuldig agendabeheer en ik ben voor jou het eerste aanspreekpunt via de telefoon of mail; altijd in voor een lach of een gezellig praatje! Tevens ondersteun ik Melina waar nodig - je kunt mij dus ook tegenkomen bij het inmeten van panden of bij bouwkundige keuringen. En naast werk? 's Winters vind je mij op de piste en ’s zomers sta ik graag in de keuken of langs de lijn bij mijn kids.
Irma Kerkvliet
Irma Kerkvliet
Office medewerker
071-3310453
Waar ik van hou? Gezelligheid, eten met vrienden en mensen de zorg uit handen nemen. Zo verzorg ik de financiële administratie voor diverse bedrijven, en ook bij Rietbroek Makelaardij. Ik ondersteun Melina optimaal voor een soepele afhandeling voor het koop- en verkoopproces. Accuraat, gestructureerd en klantgericht. Als commercieel medewerker binnendienst bemoei ik mij met (bijna) alles en dat is wat deze functie zo afwisselend en interessant maakt.
Elle van der Geest
Elle van der Geest
Content creator
071-3310453
Een creatieveling tot de max met een flinke dosis humor en enthousiasme. Op dit moment ben ik bezig met de studie Media, Informatie en Communicatie op de Hogeschool van Amsterdam, hiervoor heb ik een studie tot Interieuradviseur afgerond. En verder? Dol op eten (maken), reizen/vakanties, alles wat ik met vrienden en familie kan ondernemen en Instagram. Als content creator is het mijn taak om de volgers van Rietbroek Makelaardij geïnteresseerd te houden. En een perfecte basis om mijn passie voor wonen te combineren met mijn skills op het gebied van het creëren van content.