Mijn favorieten

Onze medewerkers

Rietbroek Makelaardij

Melina Rietbroek
Melina Rietbroek
Register Makelaar Taxateur RMT/RT
0610936480
Melina Rietbroek RT is makelaar in Roelofarendsveen. Direct na haar hbo-opleiding makelaardij en economie is zij in 2001 bij een gerenommeerd kantoor als makelaar in het Groene Hart aan de slag gegaan. In 2008 is Melina beëdigd als makelaar-taxateur en is zij gespecialiseerd in zowel woningmakelaardij als makelaar in bedrijfsonroerendgoed. Passie voor haar vak en ondernemersgeest heeft Melina ertoe gedreven om haar eigen NVM-makelaarskantoor op te richten: Rietbroek Makelaardij.
Sonja van Klink
Office medewerker
071-3310453
Behulpzaam, georganiseerd en betrouwbaar. Staat ’s winters graag op de piste en ’s zomers in de keuken, of langs de lijn tijdens het aanmoedigen van haar kids. Sonja is oprecht geïnteresseerd en staat altijd voor je klaar. Ik ben voor jou het eerste aanspreekpunt via de telefoon of mail. Ik ben eigenlijk een administratieve duizendpoot: ik zorg voor een vlotte administratieve afhandeling van alle diensten, het beantwoorden van e-mails en een correct en zorgvuldig agendabeheer. Tevens ondersteun ik, melina waar nodig - je kunt mij dus ook tegenkomen bij het inmeten van panden, bouwkundige keuringen etc.
Irma Kerkvliet
Irma Kerkvliet
Office medewerker
071-3310453
Beheerst, eerlijk en stabiel. Irma. Steun en toeverlaat in de binnendienst. Irma houdt van gezelligheid, uitgaan en sporten met vrienden. Al bijna 25 jaar verzorg ik de financiële administratie voor diverse bedrijven en neem ik de ondernemers de zorg uit handen! Dit alles gebeurt accuraat, gestructureerd en klantgericht. Tevens ondersteun ik, Melina optimaal voor een correcte afhandeling voor het koop- en verkoopproces. Als commercieel medewerker binnendienst bemoei ik mij met (bijna) alles en dat is wat deze functie zo afwisselend en interessant maakt.