Mijn favorieten

Wat is een NWWI taxatie?

Als u een taxatierapport nodig heeft, dan is het zinvol als deze aan de eisen voldoet. Wij van Rietbroek Makelaardij zijn NWWI-gecertificeerd. Dat betekent dat onze taxaties volgens alle geldige richtlijnen worden gemaakt. En dat maakt onze taxaties extra waardevol.
 

Wanneer is taxatie nodig?

Als u een financiering nodig heeft bij de aankoop van een woning, dan verlangt de bank van u dat u deze woning laat taxeren. Een NWWI-taxatie is een onafhankelijke taxatie, wat betekent dat het transparant is opgesteld volgens uniforme normen. Geldverstrekkers vinden dit belangrijk. De kans is dus groter dat een financiering geaccepteerd wordt, als de taxateur NWWI-gecertificeerd is. En dat maakt dat het koopproces aanzienlijk versneld wordt.
 

NWWI, wat is dat eigenlijk?

NWWI staat voor Nederlands Woning Waarde Instituut. Deze instantie valideert woningtaxaties en ziet toe op hoe het is opgesteld. Voldoet het aan de richtlijnen en is de taxatie uniform opgesteld? NWWI staat voor objectiviteit. Een NWWI-gecertificeerd taxateur voldoet aan kwaliteitseisen. Onze taxaties worden dus voortdurend door de instantie gecontroleerd. U kunt van onze taxaties op aan!
 

Koffie?

Heeft u een taxatie nodig en zoekt u een onafhankelijk, NWWI-gecertificeerd taxateur? Wij helpen u graag, bij Rietbroek Makelaardij.

Melina Rietbroek