Mijn favorieten

Een goede makelaar, wat is dat?

Huizen zijn op dit moment net warme broodjes. Tenminste, zo lijkt het. Toch is een huis verkopen een vak apart. En daar heeft u een makelaar voor. Maar wat is eigenlijk een goede makelaar en hoe onderscheidt deze zich?


Schoenmaker blijf bij je leest

Niet iedereen kan een huis verkopen. Het is zelfs zo dat niet iedereen warme broodjes kan verkopen. Een aantal zaken blijven namelijk best ingewikkeld. Hoe wordt bijvoorbeeld een prijs bepaald of hoe presenteert u de koopwaar optimaal. Uw broodjes kunnen namelijk nog zo lekker zijn, als ze er niet aantrekkelijk uitzien in uw vitrine, koopt niemand ze. Ook als ze qua prijs helemaal uit de markt liggen, vindt wellicht niemand het zijn geld waard. Broodjes, het zijn net huizen!


Presentatie

Een goede makelaar is onderscheidend. Hoe? Door meer te doen dan de woning op Funda te zetten. Bij een onderscheidende makelaar krijgt u net dat beetje extra. Goede, optimaal genomen foto’s, perfecte plattegronden, filmpjes: het complete pakket. Daarnaast heeft een goede makelaar verstand van zaken. Over de lokale markt bijvoorbeeld en over de optimale prijsbepalingen. Een goede makelaar heeft een breed netwerk en houdt van persoonlijk contact. Een onderscheidende makelaar weet daarnaast precies wat de nieuwste innovaties zijn én weet ze ook nog toe te passen.


Rietbroek Makelaardij

Nu vraagt u zich wellicht af of wij die goede makelaar zijn. Wellicht wel. Onze recensies zijn in elk geval prima. Zo goed dat we met regelmaat trots rondlopen. Rietbroek Makelaardij is enthousiast, doet nét een beetje meer en denkt met u mee, in oplossingen! Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Maar daarin zijn wij natuurlijk niet uniek. Het is de klik die we met elkaar moeten hebben voor het complete plaatje. Wat denkt u ervan? Eens een kopje koffiedrinken? U bent van harte welkom in ons mooie kantoor op de Geestweg in Roelofarendsveen.

Melina Rietbroek