Mijn favorieten

Voor bedrijfsonroerendgoed naar Rietbroek én voor een kop koffie

Wij van Rietbroek Makelaardij komen vooral in the picture als woningmakelaar. Maar wij zijn meer. Wist u dat u ook voor bedrijfsonroerendgoed bij ons terechtkunt? Heeft u een bedrijfsruimte en wilt u dat verhuren of verkopen? Of zoekt u juist een ruimte waarin u uw werkzaamheden kunt verrichten? Rietbroek Makelaardij staat voor u klaar.
 

Bekend in Kaag en Braassem en omgeving

Bij het verkopen van een kantoor-, winkel- of bedrijfsruimte komt veel kijken. Omdat wij thuis zijn in ons werkgebied, weten wij als geen ander hoe het ervoor staat met het aanbod in Kaag en Braassem en omgeving. We hebben regionale kennis en doen aan een actieve marktbenadering. Daarnaast hebben wij een goed contact met de institutionele beleggers die in onze regio actief zijn. En natuurlijk met de lokale winkelier. Zakendoen met ons betekent een persoonlijke en ongedwongen aanpak. Onze slogan is niet voor niets: We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen!


Marktkennis

Met de vakkennis die wij in huis hebben, zijn wij in staat elk object te taxeren. Zo ook bedrijfsonroerendgoed. We hebben inzicht in de marktomstandigheden in ons werkgebied, maar ook inzicht in de waarde van commercieel onroerend goed. Bestemmingsmogelijkheden, ligging, courantheid en staat van onderhoud, wij houden overal rekening mee. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op. De koffie staat klaar!

Melina Rietbroek