Mijn favorieten

De makelaar als uw beste vriend


Natuurlijk is de titel van deze blog wat overdreven. Net als deze foto met die kruiwagen, maar het draait wel allemaal om vertrouwen, de ambitie om uw beste vriend te worden, hebben wij niet direct. Maar toch is een makelaar nauw bij u betrokken bij de koop of verkoop van uw woning. Dat betekend dat we korte tijd, intensief met elkaar samenwerken. En een leuke en fijne klik is hiervoor meer dan mooi meegenomen. Het is zelfs erg belangrijk.


Expertise versus vertrouwen

Een woning kopen of verkopen, u doet dat niet elke dag. Het is daarom niet zo vreemd dat u op de expertise van een makelaar wilt vertrouwen. Dat vertrouwen is een goede basis voor de samenwerking. Niet alleen omdat er bij een woning kopen of verkopen vaak veel geld gemoeid is, maar ook omdat u wilt dat alles goed geregeld wordt. Wellicht heeft u voorkeur wie uw woning koopt, of u wilt uw woning zo snel mogelijk verkopen. Een goede makelaar ziet dat direct en weet dé perfecte kandidaat te vinden. Wij gaan graag voor u aan de slag.


Prettig zakendoen

U kunt er bij het in de hand nemen van Rietbroek Makelaardij vanuit gaan dat wij wat u aan ons betaalt, terugverdient in de verkoopprijs van uw woning. Dat is ons uitgangspunt. U geeft ons het vertrouwen en wij gaan voor u aan de slag. Dat vertrouwen waarderen wij enorm. We hebben korte tijd veel contact. We houden u op de hoogte en u weet ons te vinden als er vragen zijn. U kunt dan ook altijd bij ons terecht. Onze communicatie is helder en u weet waar u aan toe bent.


Klik!

Als u geen klik hebt met uw makelaar, dan is miscommunicatie vaak niet moeilijk. Wij werken als makelaar altijd transparant. Wij doen wat we zeggen, wat we afspreken en wat u van ons verwacht. Even ervan uitgaande dat u de verkopende partij bent, u geeft ons nogal een kijkje in uw privéleven. Niet alleen financieel, ook tijdens bezichtigingen en zelfs al tijdens het maken van de foto’s van uw woning. En dat werkt toch het beste als u vertrouwen heeft in uw makelaar, als we een klik hebben.

Tijd voor kennismaking (zonder kruiwagen??). Belt u ons voor een afspraak?

Melina Rietbroek