Mijn favorieten

Stiekem gluren bij de buren!!


Eigenlijk zijn we altijd nieuwsgierig naar hoe het er bij een ander binnen uitziet. Maar ja, om nu met twee handen langs de ogen bij iedereen tegen het raam te staan, dat gaat wat ver. Aanbellen en vragen of u even binnen mag kijken gaat nóg verder. Gelukkig is daar Funda voor uitgevonden …

Dagelijks pareltjes bekijken

Natuurlijk weten wij ook wel dat Funda vooral bedoeld is voor het aanbieden van woningen. Maar Funda telt veel bezoekers die helemaal niet op zoek zijn naar een woning. Zij vinden het gewoon leuk om, zonder dat iemand het merkt, naar binnen te gluren. Er zijn mensen die dagelijks het nieuwe aanbod bekijken. Een pareltje als precies de woning voorbijkomt die u altijd al eens van binnen hebt willen bekijken.

Wat kost dat?

Natuurlijk zijn mensen ook altijd nieuwsgierig naar de waarde van een woning. Behalve dat de foto’s uitvoerig bekeken worden, worden ook prijsvergelijkingen gedaan. Vooral als u weet dat de broer van de zwager van de buurvrouw een woning gekocht heeft en u bent nieuwsgierig naar binnen welke prijsklasse de gekochte woning valt. Niet alleen woningen in de eigen buurt worden vergeleken, maar vooral ook die leuke boerderij aan de andere kant van het land. Vooral als u de prijzen in Kaag en Braassem gewend bent, weet u dat het daar allemaal veel goedkoper is…

Tips en ideeën

Waar Funda ook veelvuldig voor gebruikt wordt, is als inspiratiebron. Leuke inrichtingen spotten en ideeën opdoen voor het veranderen van het interieur. Er is genoeg te vinden op Funda, daar heeft u geen stapel tijdschriften voor nodig. Ook van tuinen staan de prachtigste foto’s op Funda. En kijkt u naar tuinen buiten de Randstad, dan kunt u weg zwijmelen bij die mooie grote tuin met boomgaard of moestuin. En genoeg ruimte voor een paard in de tuin! Overigens kunt u bij twijfel ook spotten wat u juist niet leuk vindt. Heeft diegene echt een badkamer uit het jaar nul? Of muren in donkerpaars?

Wij helpen u graag

Gelukkig is het naast de zogenaamde Fundafun ook een serieus platform voor het verkopen van uw woning. En dat is waarom wij er graag gebruik van maken. Mét mooie foto’s en prachtige filmpjes. Zoekt u een woning en vindt u kijken op Funda veel te tijdrovend? Dan kunt u bij ons een zoekopdracht neerleggen. Wij gaan graag voor u aan de slag. 

Melina Rietbroek