Mijn favorieten

Waarom kiezen voor een NVM-makelaar

Rietbroek Makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerend goed: de NVM. Dat betekent dat wij meerwaarde bieden. Maar welke meerwaarde is dat en wat heeft u daar als klant aan?

Kiezen voor kwaliteit

Een makelaar moet als hij zich aan wil sluiten bij de NVM goed opgeleid zijn en altijd zijn kennis op peil houden. Maar laten we eerlijk zijn: daar gaat u bij elke makelaar vanuit. Het voordeel dat een lidmaatschap van NVM voor u oplevert is meerwaarde. Zo is NVM de grootste brancheorganisatie op gebied van onroerend goed. Ook is Funda ontwikkeld door NVM. Daarom hebben woningen van NVM-makelaars meer mogelijkheden qua marketing tools en daardoor een hogere zichtbaarheid op deze belangrijke website.

Daar horen wij bij

Kiest u voor een NVM-makelaar, dan kunt u rekenen op een deskundige makelaar, die op de hoogte is van alle ontwikkelingen in de markt, van de huidige aanbodprijzen en van de laatste wetten en regels op het gebied van onroerend goed. NVM staat voor meer expertise, goed onderbouwd advies, opgeleide makelaars en altijd volgens de laatste regels. En daar hoort Rietbroek Makelaardij maar wat graag bij.

Uw belang is ons belang

Een NVM-makelaar heeft daarnaast een erecode, dat wil zeggen dat wij van Rietbroek Makelaardij nooit op kunnen treden voor twee opdrachtgevers die tegenstrijdige belangen hebben. En dat wij niet afhankelijk zijn van een verzekeringsmaatschappij of bank. Dat maakt dat wij objectief handelen en altijd instaan voor uw belang.

Twee keer per jaar appeltaart

Natuurlijk heeft u gehoord van de landelijke openhuizenroute, maar wist u dat dit ook een instrument is uit de koker van NVM? Twee keer per jaar organiseert de branchevereniging een landelijke open dag, waarvoor de vereniging uitgebreid reclame maakt. Daar kunt u mooi op meeliften, als u uw woning te koop zet bij Rietbroek Makelaardij. En bij die open dag hoort natuurlijk een lekker stuk appeltaart. Zelfs daar kunnen we voor zorgen!

Melina