Mijn favorieten

Sinterklaas 'speelgoedbank' aktie!!!

Sinterklaas je huis voorbij zien gaan, dat kan toch niet? Helaas is dit voor 1 op de 8 kinderen in Nederland die met hun ouders onder de armoedegrens leven realiteit. Rietbroek Makelaardij wil Sint & Piet dit jaar daarom een handje helpen en jij kan meehelpen! Want ieder kind moet zich kunnen verheugen op een cadeautje van de Sint.

Je herkent het misschien wel, meer dan genoeg speelgoed in huis en ondertussen ook een aardige voorraad die dagelijks genegeerd wordt… Niet meer interessant of gewoon ontgroeid. Wat de reden ook is, wij zouden het geweldig vinden als dit speelgoed bij kinderen terechtkomt die zelden iets nieuws uit kunnen zoeken. Zo krijgen die prachtige treinbaan, gloednieuwe (gezelschaps)spel, geweldige boeken, mooie knuffels en andere ‘schatten’ een dankbare nieuwe bestemming.

Help je mee?

Help je ons mee om zo veel mogelijk ‘zo goed als nieuw’ speelgoed in te zamelen? Op zaterdag 1 december van 12.00 tot 15.00 uur ontvangen onze verzamelpieten jouw bijdrage graag op onze vestiging.

En voor de 1e zes gulle gevers hebben we een overheerlijke amandelletter van Bakker-van-Rijn en alle andere gevers ontvangen natuurlijk allemaal een grote chocoladeletter van onze hulppieten!!

Wij zorgen hierna samen met de voedselbank-kbeo, dat een groot aantal kinderen in deze gemeente Kaag en Braassen een onvergetelijk Sinterklaasfeest kan vieren!

Namens de medewerkers van Rietbroek Makelaardij alvast hartelijk bedankt!