Mijn favorieten

Een huis aankopen, dat kan ik toch wel zelf?


 
Stel, u ziet een prachtige woning aan de oevers van het Braassemermeer. De vraagprijs staat u aan, het is echt uw droom om op deze plek te wonen. Na de eerste bezichtiging weet u het eigenlijk al zeker: dit wordt mijn toekomstige plek. Een aankoopmakelaar heeft u niet nodig: u biedt de vraagprijs en binnen een maand heeft u uw spulletjes verhuisd. Prima gelopen! Toch?

Natuurlijk, zo lang er niets aan de hand is met de woning, heeft u geen belangrijke stap overgeslagen. Maar mogen we nog wat vragen? Hoe zit het met de bouwkundige staat van de woning? Welke bestemming zit erop, zijn er mankementen? En heeft u wel een eerlijke prijs betaald?


Terugverdienen

Een aankoopmakelaar is alle situaties voor. Hij weet precies hoe het ervoor staat met de woning en wat u kunt verwachten. Ook weet een aankoopmakelaar of de vraagprijs reëel is. Misschien lijkt het een prima prijs, maar denkt een makelaar daar heel anders over. Bovendien: u bent wellicht hartstikke verliefd op de woning en kunt eigenlijk niet meer rationeel denken. Met een beetje geluk verdient u alleen hier al een aankoopmakelaar terug.


Waardebepaling

Niet alleen bij aankoop kunnen wij u van dienst zijn, Rietbroek Makelaardij helpt u ook graag bij de zoektocht naar die perfecte toekomstige plek. Daarnaast zijn wij u graag van dienst bij het maken van een waardebepaling, bij onderhandelingen, afhandeling van de koopovereenkomst, controle en oplevering. Een huis koopt u niet elke dag, sterker nog, het is misschien wel de grootste investering in uw leven. Rietbroek Makelaardij neemt daar graag de regie van u over. Zullen we eens kennismaken?

Melina Rietbroek
 

Woning van de maand