Mijn favorieten

Wonen aan het water

In onze waterrijke omgeving zijn er diverse woningen direct aan het water gesitueerd. Natuurlijk heeft dit vooral charme, maar wist u dat er ook écht voordelen zijn van wonen aan het water. Bijvoorbeeld dat water heel rustgevend is.


Vakanties en weekendjes weg worden niet voor niets vaak direct aan zee of aan een meer gepland. Water geeft ons een bepaalde mate van ontspanning. De overtreffende trap van vakantie vieren aan het water is wonen aan het water. En laten wij, van Rietbroek Makelaardij, daarvoor nou mooie woningen in ons aanbod hebben…


Kwaak

Een woning hoeft natuurlijk niet direct aan het open water te staan, soms is een kikkerslootje al genoeg. Misschien moet u er even aan wennen, maar uiteindelijk is het luisteren naar kikkergekwaak echt genieten. Bent u een watersporter, dan kunt u wellicht uw boot aanmeren nabij uw woning. Zo kunt u wonen en ontspannen wel heel eenvoudig in elkaar laten overgaan. Wie graag een hengeltje uitgooit, kan dat vanuit vertrouwde omgeving doen en wat dacht u van schaatsen in de winter? Niets mooiers toch dan vanuit de achtertuin de wijde wereld in te trekken?


Ruimte en reuring

Water geeft ruimte en privacy. Maar ook juist reuring, op het water gebeurt van alles, het is altijd in beweging. En wat dacht u van een prachtig uitzicht op waterlelies en andere waterplanten? De échte liefhebber slaat wellicht het liefst de hand aan een woonark. Helaas staan die in Kaag en Braassem niet zo heel vaak te koop. Een woning aan het water is dan een mooi alternatief.

Melina