Mijn favorieten

Bedrijfsonroerendgoed


Rietbroek Makelaardij is uw makelaar in bedrijfsonroerendgoed, voor verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur en advies. Door ruime ervaring kunnen wij u absoluut van juist advies voorzien.

Persoonlijk en ongedwongen
Rietbroek Makelaardij is actief op de bedrijfshuisvestingsmarkt, met kennis, doorzettingsvermogen, enthousiasme en professionaliteit. Door regionale kennis van de markt, gekoppeld aan een actieve marktbenadering, onderhouden wij onze uitstekende contacten met lokale winkeliers en institutionele beleggers in regio Kaag en Braassem.

De kracht van Rietbroek Makelaardij ligt in de persoonlijke, ongedwongen aanpak. Geen getrek en geduw, maar goede begeleiding en eerlijk en oprecht advies. Zakendoen met Rietbroek Makelaardij betekent zakendoen met een persoon: samen klaren we de klus. Een goede en snelle informatiestroom vinden wij belangrijk, ook buiten kantooruren.

Verkoop of verhuur
Wilt u uw winkel, kantoor- of bedrijfsruimte verkopen of verhuren? Daar komt veel bij kijken en daar helpt Rietbroek Makelaardij u graag bij. Wij zijn thuis in Roelofarendsveen en omgeving en zijn professioneel op het gebied van commercieel vastgoed. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking.