Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Westmeerlaan in Roelofarendsveen 2371 CD

Westmeerlaan

2371 CD Roelofarendsveen
Vraagprijs € 1.050.000,- v.o.n.

Omschrijving

Nu beschikbaar: perceel bouwgrond van ca. 2.480 m². Gelegen aan het prachtige Braassemermeer in Roelofarendsveen met schitterend uitzicht over het water.

Volgens het bestemmingsplan is het op het perceel mogelijk om 3 vrijstaande woningen te realiseren. Daarnaast is er een huurovereenkomst gesloten voor een gedeelte van het Braassemermeer, wat de mogelijkheid biedt voor een...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Nu beschikbaar: perceel bouwgrond van ca. 2.480 m². Gelegen aan het prachtige Braassemermeer in Roelofarendsveen met schitterend uitzicht over het water.

Volgens het bestemmingsplan is het op het perceel mogelijk om 3 vrijstaande woningen te realiseren. Daarnaast is er een huurovereenkomst gesloten voor een gedeelte van het Braassemermeer, wat de mogelijkheid biedt voor een aanlegsteiger. Deze huurovereenkomst kan in overleg met de verkopers worden overgenomen.
Dit is een buitenkans voor vaar- en watersportliefhebbers, maar ook natuurliefhebbers kunnen op deze unieke locatie hun hart ophalen.

Kortom: wonen op een toplocatie aan de rand van Roelofarendsveen en met uniek uitzicht.

Deze kavel ligt in het prachtige gebied van ‘Kaag en Braassem’, met direct uitzicht over het Braassemermeer welke in directe verbinding staat met de Kagerplassen. Zeer gunstig in de randstad gesitueerd, maar toch rustig en met vrij uitzicht voor degenen die willen genieten van vrij wonen aan vaarwater. Roelofarendsveen is zeer centraal in de Randstad gelegen en beschikt in de nabijheid over uitstekende ontsluitingen op de rijkswegen A4 en A44. Via deze wegen zijn de steden Amsterdam en Den Haag maar ook de kustplaatsen binnen 30 minuten bereikbaar. Met 10 á 15 minuten staat u op Luchthaven Schiphol. De bushalte is gelegen langs de Alkemadelaan en geeft verbindingen richting Leiden en Schiphol.

Bijzonderheden:
Perceeloppervlakte ca. 2.480 m²
Bestemmingsplan biedt mogelijkheid voor 3 woningen
Aanvaarding in overleg
Uniek uitzicht
In de randstad maar toch vrij wonen
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.050.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan water, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht, open ligging en aan vaarwater Indeling Perceeloppervlakte 2480 m² Kadasteroppervlakte 2480 m² Kadastrale gegevens Gemeente Alkemade Sectie K Perceelnummer 2778 Oppervlakte 2480 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Westmeerlaan, 2371 CD Roelofarendsveen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.